Ghetto

2013-12-31
20:08:07

Tomtebloss
Kan inte få tag i dem te lillan ;0 heeel problem asso. Var fan finns dom till rimligt prisv?

2013-12-31
17:14:41

Årets slut
Ajjemän , åter igen klarade jag mig ett år ! Helt otroligt ;)
Dog inte denna gången häller !

Planerna för iår då..
Iår kör vi på att ta hästen och mysa och sedan ska jag hem till momen och ha mys middag och efter det har jag hunnit tänka mig att vara hemma med sambon , de två vännerna och evy :) blir en trevlig kväll 
Hoppas ni har de bra ärthjärnor som super skallen av er ;) 

2013-12-30
18:57:04

Ikv
Ikväll kör vi en liten runda å träffa folk svena gött

2013-12-28
11:40:26

Påfrestande
Att vara gravid e påfrestande! Du gör halvfärdiga jobb för du orkar inte slutföra.. Sova hade vart skönt men nä tar vi ikväll ! ;)

2013-12-26
00:43:27

No need to worry
Mum will take care of you ! 5 månader kvar tills mitt barn kommer, min egen ängel.. Hormonerna har väll börjat komma igång igen , men att ha fadern med .. Folk som faktiskt låter de va min sak och inte deras, de ger sjukt mycket !<3 i cant wait, mummy love you!

2013-12-23
05:34:09

Blä!
Då va jag på väg mot jobbet , nog för att jag älskar mitt jobb men HATAR att ha morgon passen, de händer lixom inget på dem .. Blir galen , woman goes crazy.. Nio timmars pass med inte de allra bästa kollegorna men why not , just get the feeling.. Roliga människor droppar in under dagen :) 

2013-12-22
18:58:03

Har bara en mening till dig
Vic/ktoria.. Dont be that as. Stop the game you playing .. Hurt him and you maked your own dead :) 
H oo 


Tycker bara inte om fittor som leker med mina bästa killkompisar .. Varför kan ni bara inte bete er ?? Seriöst så många bra brudar som får dåliga killar.. Lämna mina pojkar till dom !! 

2013-12-22
10:21:32

Saknar sparkar
När bebisen väll börjat sparka saknar man det när man inte längre känner honom, man går runt och undrar om hans hjärta fortfarande slår.. 
Antar att man bara blir mamma nojjig , men nu sparka han mig igen å då kommer lättnaden , hes alive!<3

2013-12-21
23:55:35

Är de min hjärna?
Eller är det graviditeten som gör det ? 
Jag vet ärligttalat inte. Tanken på att du e hemma äcklar mig.. Inte för att de e du.. Utan för att du står å pussar på en fitta som inte förtjänar dej för fem öre . Så dåligt hon har behandlat dig under hela tiden och nu står du och pussar på henne.. A precis nu när jag skriver detta inlägget .. Trodde jag ville vara med dig .. Eller kanske jag faktiskt vill det, men nu börjar jag faktiskt undra om inte mitt barns far e bättre än dig ..
Han har bättrat sig något så in i helvete och saknar varje minut när han inte skriver , han e precis som du va bort rest . Men skillnaden mellan han och dej är att jag inte är något tillfälligt. Jag kommer iallafall tillhöra hans liv de närmasta 20 åren . 
Vet du vad som sårar mig mest med dig?? Att du inte ens har mage till att säga hej till mig när hon e med eller att du inte äns kan säga detta är min VÄN en av mina närmasta . För så fort hon är nära behandlar du mig som om jag vorre död.. Fuck you 

2013-12-20
21:19:57

Är de fel?
Ligger å tänker för jag missa bussen hem så tar nästa till mina fyrbenta vänner .. 
Nu har han flygit hem och de enda jag önskar e att han stannar kvar där borta så jag kan fortsätta ha honom för mig själv ! Men nu kan jag inte dela honom med någon äns cause im out of the game 
Jag älskar dig men vi hörs när vi hörs , i guess 

2013-12-20
01:03:27

Då va de klart
Resan tar slut om några timmar, då kommer du hem. Ingen annan har orkar eller tyckt du vart värd att slösa pengar på under hela resan men jag har pratat med dig varje dag.. Klart som fan att de känns jobbigt idag när jag vet att du kommer komma hem och då finns jag inte mer .. För du har ditt gäng som hänger som pissluffare i stan. Im sry your friends . Men fortfarande är de de samma .. Jag vet att jag inte kommer exictera mer.. Du har henne och dina vänner .. Dem som inte brydde sig när du va borta  , they dont deserv you. Men de e helt upp tilldig. 
Fuck my brain 

2013-12-19
21:15:11

Jobben och pojken
Slutat jobba nu å fötterna värker , men det är fortfarande sjukt hur tiden kan gå så fort , vi har skit kul skämtar och chillar på livet . Jobbar och står i ;) stressigt ? Nä de handlar bara om sammarbete med köket ;) 
Idag gjorde jag föresten min första bigking xxl GLUTEN och min chef blev as stolt ! ;) 
Jag jobbar ju inte på bord egentligen ^^
Pojken vår har börjat sparka nu , mäcktig kännsla men uppskattar när han bara trampar faktiskt :)
Feels good 

2013-12-19
09:32:44

Invänar min tid
Nu sitter jag efter möte på UMO, och väntar på mötet med min söta barnmoska .. Ska ta massa tester på bebisen idag och de e väll bra , han ser ju bra ut på ultran så ja alltidkul . Och när jag e klar här ska jag åka och jobba :)

2013-12-19
00:04:18

Nu e det bara mamma kvar
Nu har hampus fått veta om vår knodd och tror att de börjat lägga sig för honom nu, jag är stolt över honom även om jag från början var helt förvånad över att han tog de så lugt var jag pisst of över vissa komentarer men whut to do ? Jag börja skratta och kunde inte sluta.. 

Här e vårt barn



2013-12-17
04:14:54

Svar till Sara
Hur långt gången jag är har vi inte vecka på exakt men enligt min barnmorska är jag i mellan v.15-19

2013-12-17
04:13:09

Panik
Hatar när folk lägger sig i, 
Jag har inget emot DS , inte för fem öre inte mot någon annan kombination häller. Men just DS skulle jag inte klara av att ta hand om av flera själ. Jag är inte tillräckligt stark, å jag vill ge mitt barn de bästa. Men jag kan inte hantera barn med ds och där med kommer jag inte kunna hantera dem bättre ifall mitt barn råkar bli ett ds barn.. 
Im sry world im not purfekt!!

2013-12-12
22:11:02

Gravid
Hej alla som jag tidigare skrivit är det nu sagt, jag är gravid. Inte alla som vet än , skönt att inte så många läser min blogg faktiskt , men need to get it out. Börjar lägga sig men där emot så kan jag inte säga tack när någon säger grattis. Finns inte på kartan att avbryta graviditeten och varför kan ni då tänka, ja varför? För ska jag ta bort nu behöver jag föda dött så jag behöver föda i vikkefall så varför inte bara ta sig i kragen och göra det de rätta. 
Oskyddat sex leder till en sak , de vet vi alla så då får man ta sitt ansvar 
Im gonna love the life as mum! 


Och kan ni gissa vad jag önskar mig i julklapp?! 




2013-12-11
11:22:12

Bilder från igår






2013-12-10
13:53:44

Bada och rida tm
Då va de lillansdag, börjar med en tur till stallet för att sedan åka å bada på åby kommer bilder sen;)<3

2013-12-09
12:34:51

Snart dags
Nu e de dags för att åka te jobbet om 45 min . Försökt få tag i mvc men går ju sådär.. Ska ringa kl 13 igen och hoppas på att få tid<3

2013-12-08
23:13:40

Tänker
Jag börjar verkligen vänja mig vid tanken, plockade fram saker från förra gången jag var gravid och att ha sakerna framför sig berör verkligen .. <3
Tänkte visa lite bilder på kläder till barnet som aldrig kom , som jag nu kan använda till Melissa/Timmie<3







2013-12-08
21:19:54

Kvälls mys
Ikväll blir det film mys med victor , epic . Ni vet den barn filmen, jag är så kär i barn filmer ! 
Ska åka och titta på lite baby kläder och andra fina pinaler till bebisen , så nu blir det att åka och kolla på sjukan på torsdag och få beskedet :) 
Börjar vänja mig vid tanken att få barn , de kommer gå bra, ska bara vänja hampus vid tanken med.,

2013-12-08
00:46:31

Börjar bli fet
Antingen börjar jag bli fet eller så e jag gravid vikke som NOT GOD! Vist älskar barn mer än något annat men isåfall är det Hampus som är far till barnet och han kommer inte ställa sig i god till det. Av flera skäl. Dels för att han inte vill ha med mig att göra för att jag bryr mig och dela för att jag testade mig och det visade negtivt när jag hade kunnat ta bort det isf. Så ja nu är det inte så mycket att göra åt saken, hade precis börjat få tag i mitt liv och nu detta. Dock brukar jag hitta lösningar på problemen men är jävligt orolig . Många av er skulle säga jag e orolig för att ekonomin inte ska hålla, fuck den! De kan jag lösa men  jag har så dålig höft och rygg och jag vägrar göra kejsar snitt vaken.. Tänk om jag föder och sedan inte kan gå pga min höft ? Hur fan ska jag då kunna va mamma ? Jag vill kunna göra allt som jag alltid kunnat . Och då menar jag inte festa och va ute på nätter utan kunna gå, springa leka ..
Tror jag över analyserar men tänkte att ni ska få se bild 



2013-12-07
00:42:19

Smärta
Efter sparken på gunnesby stall, har de fuckat upp mitt liv. Idag har jag så jävla ont att jag inte kan gå .. Inte ens med min bästa vänn kryckan och naproxen ...

2013-12-03
14:23:06

159an
Min förta åkt tur med 159. Ja då kan man ju undra , va fan e jag på väg ? Men för trevlighetens skull tänkte jag bara säga att jag ska äntligen åka och kolla på min nya spis :D 
E så sjukt glad för nu ett tag har verkligen ingenting gått bra.. 
Men nu håller jag tummarna för att Saad AB ska gå med på att byta in min två fas mot en en fas . Om som nu har några enfasar inne dvs. Men man kan ju bara hoppas. Inte lättaste att få tag i hel spris från 90 talet. Men måste som sagt ha en ny. 

Min to fame friend har kommit tbx! David (rappare i stök) ringde mig precis så satt vi å tjjöta en stund ! Skit kul. 
Älskar dig min vänn!<3 dom hade spelning på DH nu som va i helgen verkligen skit kul! 

Jag går mot rätt sida !

2013-12-02
01:31:15

Härlig dag på jobbet
Vissa dagar e mer minnes fulla än andra , idag till exempel. Jobbade första dagen i kassan och det gick bra fram till 10 minuter senare hann bara säga till johanna, jag måste dricka, jag såg allt hända vi fortsatte göra allt som jag skulle gjort om jag vart vaken .. Men där låg jag på golvet , johanna kunde inte få tag i mig .. När jag fick syn på henne stirrade hon i mina ögon och först då fattade jag att jag hade blivit medvetslös.. 

Sedan några timmar senare så kom en hel kolega grupp och beställde i en beställning 11 olika hamburger meal, 12 dipper och typ 20 CC .. Tur att jag hade malin där ! Världens team work

Välkommen tillburger king 
Vi har bästa arbets miljön!