Ghetto

2013-09-29
16:31:12

Är de värt de ?
De största misstaget du kan göra är att försvinna i några dagar.. För förr fanns jag varje dag , bra som dålig dag .. Du kunde gnälla hos mig men nu HAMPUS ?! Som jag sa till dig vill du ha ett stop .. SÄG de då, jag kan inte gå å vänta på dig , vänta på att de ska vara bra förevigt nej tyvärr .. På den korta tiden vi har dejtat , lite mer än en månad .. Fattar jag ärligt talat inte varför du inte bara kan säga va problemet är. Och du sitter och låssas att allt e som vanligt , du e kort i svaren och ALLT så ärligt talat , vill vi ha de så här ? 
Inte jag iaf , ska vi ha de som nu kan jag lika väl skita i allt och deppa över dig och sedan gå vidare .. Du e en underbar kille och jag tycker verkligen om dig men nu vill jag ställa frågan .. Är det värt de ? E de värt att plåga mig själv för att vänta på ett svar från dig ? 

Jag vet hur fel de e av mig att blogga om detta men jag når inte dej om inte fler reagerar och jag vet att flera av dina vänner läser 

2013-09-27
20:36:11

Humörsvängningar
Denna dagen eller inte bara denna flera dagar än denna.. De senaste från att mitt hjärta slutade skicka hjärtan , har jag blitt 100gånger grinigare. Om han inte skriver elller om han e kort i svaren gör mig galen.. Har seriösa humör rubbningar.. 
Att mocka i spån gör mig galen att titta på de , bara känner ilskan.. Tror jag seriöst håller på att gå in i väggen.

Men här kommer lite söta bilder från jobbet idag <3







2013-09-26
08:12:36

Allt i ett
Trött som faan men min chef e underbar ! Skulle jobbat heldag idag men min underbara chef sa att jag kan göra det imorn istället <3 ibland är du för underbar t

2013-09-25
20:30:01

Sportbladet
Så stållt över mina änglar ! 
3-1 ? Fy fan va ni e bra , spela skiten ur AIK. Sorry babe men ditt lag




 e inte rätt lag ;) 
 
Och idag så gjorde frölunda mig stållt även vinst där ! Fy faaan va underbart.
Min pojk är aikare och AIK va så sjukt dåliga senaste matchen hahah så tycker om att mitt lag som min pojkvän säger e så dåligt IAF vann! 




2013-09-22
19:43:22

Crazy kväll
Igår va jag hos hampus och det var jätte kul, absolut ! Dock va de ganska kallt ute , helt mitt eget fel då jag hade alldeles förlite kläder på mig .. Men hann inte tvätta när älsklingen ringde hit mig och taxin plocka upp mig så tyvärr fick jag skita i att tvätta ;( 
Men väll på platts hälsar jag på alla och bäst va de , måste jag få säga ,var när Jossan kom hade inte vart så avslappnad om det inte var för att hon kom dit . När vi skulle ta mat uppskatta jag verkligen att jossan stod där å fjanta sig med mig och hanna .. Man får se dum ut ihop med andra ;) 
Vi satt där och hade jätte mysig kväll med alla vänner till familjen , timmarna flög iväg precis som ölen haha . Men det var först på natten när vi bara var 10 pers kvar som vi.började dricka whisky..
Och som bejb säger "du smutta ju bara lite?" , ja jag smutta bara men en sak ska omgivningen veta.. Jag är jävligt kännslig för whisky och de e illa .. Hade jag inte tagit den munnen så hade kommit ihåg så sjukt mycket mer.  Men jag gillar whisky men med tanke på baksmällan och minnesluckorna jag får utav de , ska jag nog inte dricka det bland hans familj iallafall ?
Men dem har finare whisky så känns dumt att säga nej med 
Gaad va jag e mesig ! 
Eller cant find the word<3

2013-09-20
21:43:23

Idol 2013
Vill bara kommentera idol!
Kevin e så sjukt duktig , inte dagens uppträdande de va jätte dåligt inget tonläge alls men alla gör misstag och sara S hennes röst , whaaaaaa helt sjukt!
Hitta en sån röst , då får du va duktig.
Och elin hon e jätte duktig men idag klanta hon sig .. 


Årets favvosar ; Elin, Kevin & Sara S

2013-09-20
19:21:41

Trött
Idag börja vi dagen på jobbet med tre personer haha ! Helt sjukt ^^ så många brukar vi ju inte vara i stallet .. Men de v helt okej dock va vi lika långsamma som när vi jobbar två.. 
Men vid två tog vi oss ut på en uteritt med Piff & Totta och Acca och hennes medryttare och en vännina till totta och hennes häst. Vi var ute i 1 timme och 40 minuter men största del av dem minutrarna va de galopp gick inte att få henne att skritta och trav fanns inte på kartan tyvärr ..
Pojken har en dålig dag men försöker stötta honom så gott jag kan och de e dock lite svårt när man ligger på soffn och håller på att somna "/

Men bejb! 
I love you<3
I can only try

2013-09-19
19:34:28

Dagen
Idag har jag varit ledig från jobbet men ledig innebär att jag jobbar någon annan stans haha . Idag har jag vart iväg och hållt lektion för en 5 årig tjej och hennes medryttar häst Acca. Har tränat henne ett tag och det ser lovande ut . Sen att saker blir lite bakvända men hon håller ju på och de viktigaste av allt hon försöker !

2013-09-18
22:23:55

Så fiin<3
Nu har hjärtat varit här och myskvällen! Så underbart söt e du ! Vi såg på en något b film fast endå bra eller man kanske ska säga att den va så dålig så den blev bra haha.. 
Synd att hjärtat inte hade med sina arbetskläder annars hade han kunnat stalla här och bara ha en mys kväll tills han skulle gå.. Men men ibland har man otur i turen , vi skulle änna inte setts idag 
Men min underbara korv överaska mig änna , blir så glad när han gör så<3

2013-09-18
10:53:41

Slomoday
Idag e jag verkligen inte snabb.. Hästarna har kommit ut jag har fodrat alla stall och ligger en timme efter i skemat.. Yäy ore not hot lixom..
Jag brukar vara ganska effektiv av mig vara klar med alt senast ett men idag får jag nog lägga på någon timme .. E helt orklös och vill typ bara dö.. Nä okej dö är att ta i men sova bort hela dagen hade ju inte suttit fel. 
Idag blir det iallafall för min hestapoll att ha trav träning . Det gör man ibland på galoppörer för att dom ska få upp sin rygg . Mycket effektiv träning faktiskt ;) 
Tipsa gärna om saker som tränar upp hästens rygg! 
Kram på er!

2013-09-17
16:05:14

Fan va underbart !
Nu mina damer och herran, ryttare och skimpanser! Fy fan va underbart asso! Dom ringde mig ifrån wallenstam nyss och trotts att det inte står fullt så possitiva saker i våra papper så får vi en chans ! Fuck yäää ! 
My own place here i come !

2013-09-16
21:10:35

Vispen my star!
Blev så sjukt glad idag när vi var ute och jobba jag och min häst , det har gått så framåt ! Vi kämpar varje dag genom vått och torrt . Bråkar och och möts på mitten , det är så sjut skönt ! Så nu inväntar vi en western sadel och spån haha







2013-09-16
13:07:17

Got no life !
Haha här sitter jag på jobbet, regnigt och jävligt.. Fötterna genom blöta , toppen ;D kan ju inte mer än gillas ^^ 
På lördag ska jag ju till hampus föräldrar och eftersom jag vet vilka som ska dit så blir de ju lite speciellt när man inte kan säga att hej vi syns hos agneta på lördag för anestly en person som inte vet att jag e jag fören ikväll .. Mina närver e i total chak !
Vad har jag gett mig in på , 

2013-09-16
00:08:15

Stewen & Zlatan
Rädda två katter från avlivning för en månadsen, look at my beauty!<3



2013-09-15
20:46:36

Jobbig dag
Idag har de vart förjävligt! Haft barnen i tre dagar och idag har de inte varit mer än jävligt ! 
Tålamodet tog slut typ 20 gånger .. Jag ska inte låta mina barn ha vänner haha dom blir så sjukt mycket värre när dom ska triggas igång av varandra men nu har kompisen åkt hem och tösen ligger i sängen .. And now, time


 to sleep! 

2013-09-15
12:02:52

Pojkvän
Man skaffar bara pojkvän för att man är kåt?! Fick höra detta av min killkompis som vart singel i flertal år.. 
Blir så sjukt arg , för visst ibland stämmer det men , för mig .. Nej verkligen inte ! Ska jag bli tsm med någon kräfs de mer än sex . Sexet e fan inte mycket värt. Och jag vet att många av er inte håller med. Men var person prioriterar det själv :) 
Nog för att du e grym babe , men hade jag priorietar det endast så hade jag gått å blit galen. 
Jag prioriterar tre saker hos en kille
1målmedvetenhet
2respekt för andra
3personlighet
Där efter kommer utseende , sex osv för de e inte de man ska se på först<3

2013-09-14
20:11:29

Havet e djupt
Har varit ute och fiskat med min far idag och efter det så tog vi båten in till land igen och sedan hemta vi upp min låssas mamma så stack vi ut å grilla massa mys.. Hemlighets time asso<3






2013-09-14
07:11:15

Hur tänkte jag
Nästa gång jag får för mig att följa med hampus ut å träffa hanns vänner,snälla stop me! Sovit 45 minuter missat bussen till jobbet men e på väg dit hate my self ! Blir att åka ut med pappa och sedan hem och nana kudden<3

2013-09-13
23:51:47

Krogen//jobbet
Smartii burdii.. Fredrik bad mig följa med honom ut i typ fyra timmar och innan skulle jag göra vad som hellst för att få några extra minuter med honom. För han var min bästa vänn och mitt allt! Men jag lovar inte saker för att inte hålla dem och denna gången lovade jag att gå vidare and i havent, just on my way .. Working prosses you know.
Men jag har träffat hampus mitt nya hjärta , den nya pojken jag lägger tid på så jag dissade fredrik för hampus .. Ganska sjukt va? Vem fan kunde tro det ? Inte någon som står mig nära iaf.. Men hampus har något speciellt som gör att jag dras till honom.. So maybe it will work out? 
Nu blir det iaf krogen med hampus och hans vänn och sedan går vi hem till honom för att sova och då blir de upp tidigt och jobba<3

2013-09-13
21:19:10

I väntan på hjärtat
Nu e mitt hjärta hos sina föräldrar och firar sin fars födelsedag så jag inväntar att de ska ta slut. Haha lite själviskt kanske men han e ju min, nästan iaf men får ju dela med mig lite till hans familj så får se honom om några timmar


2013-09-13
17:08:59

På sjukan
Sitter på sjukhuset nu med evelina, liam och jessica. Då evelina fick lite problem med sin mage men hoppas på att stumpan ska bli bra soon :)

2013-09-12
23:46:40

Kärlek på några veckor!
Every day, every night, i wont sleep whitout you 
Nu går inte låten så men det är så jag läser den. För helt ärligt jag tror jag börjat älska dig. Du är helt underbar! Ibland undrar jag vad jag ser hos dig men bara genom ett sms påminner du mig.. Jag e inte kräsen för ja e med dig , snälla hjärtat shut the fuck up! Jag e med dig för attdu e underbar , har en personlighet större än någon jag mött, du vet vad du vill, vilka mål du ska nå innan du e klar.. Och sen e du så jävla vacker, något kort kanske men du e fortfrande längre än mig så du går igenom mina små regler . I think i love you babe!<3

2013-09-12
19:33:09

Katten mår inte bra
Katten mår inte bra som sagt , han går på special mat för att hålla magen i shack .. Men den har tagit slut och mina pengar med så nu hoppas jag på att han inte ska må allt fördåligt av MJAU maten , e ju jätte mycket spannmål i den tyvärr .. Men men inväntar löningen så ska vi nog kunna lösa det 


2013-09-12
15:05:38

Nu går bilen, utan broms
Förlåt att jag inte e perfekt, förlåt för att jag inte alltid gör rätt val, förlåt för att jag ibland tvekar.. 
Men jag e inte du, jag vill inte gå i dina fot steg och göra samma misstag som du gjorde. 
Jag gör mina egna och jag gör min chansning och vissa av er blir sårade. Jag kan inte hjälpa det men jag måste ta mig själv först och om ni väljer att stå kvar vid min sida när jag gör mina misstag, klart jag e tacksam. Men för stunden kommer jag bara köra på, jag väjjer inte , nu e de bara rakt på<3

2013-09-11
23:56:16

Treåring sprang ner mig
Vilket jag inte har berättat berättat , är att jag i Tisdags blev sparkad av våran treåring på jobbet. Fick en spark i höften och bak mot ryggen så har ganska stora blödningar i högra sidan "/  
Men jag lever och tar massa tabletter neproxon eller vad det heter och lite starka saker men man lever ju bara en gång ;) 



2013-09-11
20:47:44

Irritation
De blir Faaaan inte bättre... 
Att få ett sms där de står att dom kommit till stallet nu..? Ursekta mig men min häst ska vara klar SENAST klockan 8! Stall reglar förutom för den som fodrar.. Some day i gonna change up on that wings i know ! 



2013-09-11
19:21:33

Aggro iguesss
Nu efter evigheters evighet hittade jag appen till bloggen , så sjukt gött för nu kan jag skriva så fort något dyker upp i min hjärna.. Okej visst jag har tappat många läsare men vet ni vad..? För mig e de faktiskt inte det viktigaste. 
Jag skriver här så ni får se alla mina aggressions problem, glädje sorg och bråk med hästarna.. Men de e för min skull för att kunna andas och inte bära massa stenar
Nu de senaste , under hela den perioden som jag inte skrivit har jag ; haft min värsta sommar, gjort slut med killen jag trodde jag skulle dela mitt liv med , kommit jättelångt framåt med vispen (fullblodet jag köpte i aprill) , börjat jobba heltid i stallet , hittat världens finaste kille som jag i dagens läge dejtar och jag har hunnit bli nersparkad av våran treåring på stallet..

Och idag går jag på kryckor och hög smärtstillande whopwhop love life !